Kurser

Bli medlem idag och påbörja din resa

Kurs i Mindfulness/yoga/meditation
Finns inga för tillfället.

Hitta din naturliga balans
Meditation gör att vi ökar vår kroppskännedom, förbättrar koncentrationsförmågan, sänker stressnivån och får oss att slappna av.

Ta makten över tankar, känslor, bli närvarande i nuet.
Genom att vara medvetet närvarande i nuet kan du bli friare att välja hur du vill agera på det som händer i dina tankar, känslor & kropp varje ögonblick med meditation / mindfulness /yoga / avspänning så utvecklar man färdigheter i just detta.

Du lär dig under kursen: praktiska metoder som ökar din kroppsmedvetenhet att öka närvaron och bli mer flexibel i vardagen att göra mindfulness till en aktiv del i ditt liv stärkande och avslappnande kroppsövningar(mindfulnessyoga). att andning är en stor del för att vi ska må bra.

Kursen pågår under 8 veckor, vi träffas 1 gång i veckan för en och en halv timmes klass. Varje kurs har som vanlighetsvis 7-10 deltagare.
Kursen innehåller mer undervisning och egen träning än vanlig yoga- och meditationsklasser.
Kursen innebär en investering i dig själv.

Anmälan sker via mail eller telefon och är bindande. Om det inte finns tider utsatta för kurser ring eller maila gärna, så hör vi av oss. Betalning sker på plats eller innan via bankgiro 5264-2832. Man kan betala med Swish.

Pris för kurs privatperson inkl. moms 1100:- företagare ring eller maila en förfrågan, så hör vi av oss.

Friskvård som är avdragsgill.