Dr Samuelson grundare av Asea som efter nästan 16 år, medicinsk forskning, Inc. från Salt Lake City, har varit ledande inom detta område som skapat denna balanserade men instabila molekylär kombination.
Under 2009 hade Gary Samuelson, PhD, en medicinsk atomfysiker gått MDI och var den första att göra kopplingen att lösningen MDI hade producerar är verkligen samma molekylära kombinationen som mitokondrierna producerar.
Dr Samuelson fortsatte med att göra det "omöjliga" genom att utveckla en metod för att stabilisera dessa molekyler så att de inte neutraliserar sig själva och förvandlas till saltvatten.
Denna anmärkningsvärda framgång har hyllats av många i det vetenskapliga samfundet som sådant framsteg att det finns rykten om att Dr Samuelson kan bli nominerad till ett Nobelpris för hans genombrott.

http://halsanicentrum.teamasea.com/


Dr Narain Naidu har ingått ett partnerskap med ASEA.
Han kommer att tala vid ASEA San Diego Conventin nästa vecka.
Dr Narain Naidu är en medicinsk mikrobiolog med mer än 25 års forskning om bioaktiva ämnen och deras fördelar för människors hälsa. Som en internationell expert på skyddande och terapeutiska användningar av naturliga bioaktiva föreningar.
Dr Naidu vetenskapliga samarbetet utvidgas till Österrike, Bulgarien, Danmark, Tyskland, Ungern, Indien, Italien, Polen, Nederländerna, Sverige och Storbritannien.

Dessutom Dr Naidu en vald Medlem av Royal Society of Medicine (London) Medlem av den internationella sammanslutningen för studier av vulvo-vaginal sjukdom och Linnean Society of London. Han är en aktiv medlem i 15 vetenskapliga sällskap, bland annat New York Academy of Sciences, American Society of Microbiology, Institutet för Livsmedel teknologer och International Association for Food Protection.

Varför dricka Asea/Redoxmolekyler?

REDOX SIGNALERING-hjälper Din kropp att läka sig själv!

ASEA består av triljoner stabila, perfekt balanserade Redox-signalmolekyler som har tillsatts en fullständigt ren saltlösning – samma molekyler som finns i cellerna i människokroppen. Redox-signalisering är en funktion som är central för allt liv på planeten.

Redox-signalmolekyler tillverkas i alla kroppens celler och är vitala för immunförsvaret och cellernas återuppbyggnadsfunktioner. De är så väsentliga för livet att utan dem, skulle du dö under loppet av några sekunder.

Tillförsel av Redox-signalmolekyler hjälper cellerna att bygga upp sig på nytt: skadade celler och celler som inte fungerar ordentligt skiljs ut och friska, livsdugliga celler tar över.

Redox-signalmolekyler är vitala för dina cellers hälsa. Det är därför kroppen sköter sin egen försörjning. Efter 12-årsåldern tillverkar våra celler färre och färre av dessa molekyler. ASEA är världens enda källa för förnyelse av Redox-signalmolekyler.

Enkla Redox-signalmolekyler (i ASEA finns över 15 varianter) framställs av saltvattnet i alla friska celler, främst i mitokondrierna. Balanserade blandningar av dessa molekyler fungerar som signalmolekyler mellan celler som bland annat styr funktionerna hos immunförsvaret och effektivt underhåll och återuppbyggnad av vävnader. De optimerar cellulär kommunikation och prestanda.

Hur fungerar dessa Molekyler?

Redox-signalmolekylerna delas in i två grupper: reaktiva syrebaserade och de reducerade varianterna. De reaktiva syrebaserade molekylerna bygger upp immunsystemet och de reducerade varianterna aktiverar antioxidanterna.

Balansen (homeostasen i förhållandet) mellan dessa varianterna bibehålls noga i alla celler och all vävnad. När det uppstår ett problem eller en skada, rubbas balansen. Då skickas det signaler som får cellerna och vävnaderna att försvara och reparera sig själva, för att återupprätta en sund balans.

ÄR ASEA SÄKERT?

En av de säkraste produkterna i världen

Det finns nästan ingenting som är så säkert för kroppen som ASEA. Det är säkrare än kranvatten, källvatten eller alkaliserat vatten.

Det har använts stora resurser för att testa ASEA och den grundläggande tekniken bakom. Alla resultat visar att ASEA är säkert för kroppens vävnader, organ och cirkulationssystem.

Studier har testat ASEA för dussintals biverkningar och kända former av toxicitet.

En så omfattande testning av en färdig produkt som vi har gjort på ASEA är sällsynt inom livsmedelsindustrin. Varför? För att det är dyrt! Vilka andra än ASEA har lust att använda fem miljoner dollar eller mer på säkerhetsstudier?

ASEA gör det

Vi vill att du ska veta att varje flaska, varje portion och varje dos av ASEA ger dig betydande fördelar, samtidigt som de är helt säkra för din kropp.

ASEA förändrar livet för folk över hela världen. Från idrottare i elitklass i uthållighetssporter som ständigt driver kroppen till det yttersta, till människor som bara vill ta bättre hand om sin hälsa.

Faktum är att ASEA kan ge hälsofördelar för alla, i alla livets stadier.